khar_muur: (khar_muur07)
[personal profile] khar_muur
Yup, took Berlin roughly from behind. Such a gigantic, wonderful, multi-faceted city would really need more than a measly five days of attention, but one does one's best. Rainbow flags and gay/queer hangouts were abundant, and the streets were filled with people of various cultural and ethnical backgrounds, and more vegan eateries than we were able to explore.

Also, I don't know if I've ever taken a trip to Germany without catching a cold, or worse, and so I'm ill again. Lacking energy as it is, I really didn't need this shit right now that there's so much fighting to do. Compiling a To Do as I write, so I'll know the things won't bite me in the arse (like they would if forgotten or neglected). And while we're on the arse-biting business: bureaucracy, social security, the bank, everything even remotely money-related fails and collapses on me. Despite having fought exactly the same battles for my entire adult life, it seems like I'm not getting any better at it, and I've a hard time adjusting to the thought.

Does anyone know of any scientifically-proven actually helpful things one might do to boost one's immunity (against illnesses)? Besides getting a day job with plenty of human contact, and having good genes, for both of these I'd love but can't have; and besides eating plant-based, exercising regularly, and sleeping, all three of which I already do.

Date: 2013-08-27 06:32 pm (UTC)
From: [identity profile] korppis.livejournal.com
Berliini on upea paikka. Nousi ensivisiitiltä mun henkilökohtaisen suosikkilistani kakkoseksi heti Lontoon jälkeen.
Museosaari on käsittämättömän upea ja lisäplussaa siitä että voi seikkailla museosta toiseen ilman että tuhlaa aikaa matkantekoon :p

Date: 2013-08-29 07:28 am (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
Jep, Museosaari koluttiin, ja ihan mahtava kohde. Miinuspuolena se, että joka paikassa oli tietyöt ja julkisivurempat sen verran dramaattisesti kesken, että piti luovia kulkuestesokkeloista läpi vain saadakseen vesipullon. Mutta kaikkien kaupunkien olisi hyvä ottaa esimerkkiä siinä, että länttää monta museota mahdollisimman lähelle toisiaan. Helpompi suorittaa!

Date: 2013-08-29 04:17 pm (UTC)
From: [identity profile] luna-cracker.livejournal.com
Maitohappobakteerit?

Date: 2013-08-29 10:27 pm (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
Eikös ne ole lähinnä vatsan toimintaan?

Date: 2013-08-29 10:31 pm (UTC)
From: [identity profile] luna-cracker.livejournal.com
Mahan toiminta = koko kehon immuniteetti :)

Date: 2013-08-29 10:33 pm (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
Jaa. No täytynee panna napsien nappia sitten, niitä peräti löytyy meiltä valmiina!

Date: 2013-08-30 02:40 pm (UTC)
From: [identity profile] kipene.livejournal.com
Uusin tabloidilehti väittää, että masturbointi lisäisi vastustuskykyä sillä perusteella, että se vapauttaa kortisolihormonia joka auttaa vahvistamaan elimistön immuuunipuolustusta -> parempi vastustuskyky. Tai ainakin tulee parempi mieli.

Date: 2013-09-01 02:06 pm (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
No, mikä vaan mikä laskee stressiä, auttanee...

Date: 2013-09-03 10:01 pm (UTC)
From: [identity profile] rujoudenkauneus.livejournal.com
Q10 auttaa immuniteettiin, mutta kaikkein parhaat on Cvitamiini (ja siis mustaviinimarjamehua, tai marjoja, oikeeta ei mitään kauppa mehujuoma shaibaa, tai appelsiinimehua) ja sit tietty xylicol -valmiste (arctic nutrition, ternimaito valmiste pilleri muodossa, ja siin on muutakin).

Date: 2013-09-04 01:14 pm (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
Kiitos, tsekkaan tarkemmin! Maitoa sisältäviä juttuja en rupee käyttämään, ellei luvassa ole vähintään ikuinen nuoruus ja kahdensadan vuoden eliniän ennuste, mutta noita muita voisin hyvinkin kattoa.

http://www.health.harvard.edu/flu-resource-center/how-to-boost-your-immune-system.htm "Vitamin C. The jury is still out on vitamin C and the immune system. Many studies have looked at vitamin C in general; unfortunately, many of them were not well designed. Vitamin C may work in concert with other micronutrients rather than providing benefits alone."

Date: 2013-09-10 03:52 pm (UTC)
From: [identity profile] rujoudenkauneus.livejournal.com
Immuniteetille paras noista kyllä on toi xylicol valmiste, mut ymmärrän kyllä. Suosittelen sit ihan perus ravintolisänä saman arctic nutritionin (entinen ecoway) Spirulina valmistetta (makean veden levävalmiste) jossa on ravintoaineita aika moneen lähtöön. Noista se Q10 on sellanen mitä otetaan yleensä kuurina kun on paha paikka, et sitä ei oikeen voi napsia arkikäytössä pikku nuhiin.

Joo, toi C-vitamiini ei suoraan paranna vastustuskykyä, mutta se edistää monien muiden ravintoaineiden imeytymistä, eli siksi tärkeä myös vastustuskykyä ajatellen. Vastustuskyvyn boostaamiseen sit ihan yksinään kantsii santsata A-vitamiinia.
Ja en tiedä miten ne tota c-vitamiinia testaa, kun meille sitä yleensä tarjotaan väärässä muodossa (kuten appelsiineissa, kun ei meidän kropat edelleenkään ole tajunneet, että siitä saa ctä). Samalla lailla ku Aasialaisten kropat kykenee hyödyntämään soijan turvallisesti (meillä se lisää estrogeenin tuotantoa ja siten lisää naisilla mm.rintasyövän riskiä) mutteivät taas oikeen handlaa maitoa, kun ei siellä ole sitä juotu. Meikäläiset kun on litkineet maitoa ammoisista ajoista lähtien, niin ollaan nykyään suurimmaksi osaksi maitoproteiinia pilkkovia mutantteja. Eli tiettyjä valmisteita lukuunottamatta, meille tarjotaan c-vitamiinia väärässä muodossa. Sama ku omega-tabletit, joista suurimmassa osassa molekyylirakenne on sellainen, ettei se imeydy vaan tulee kusen mukana suoraan pönttöön (heihei rahat!). Plus omegaa on usempaa; 7, 3, 6 ja 9, joista 3 ja 6 kroppa ei itse tuota lainkaan, ja jos näistä yksi puuttuu, ei kroppaa saa muitakaan tasapainoon.

hohoh, sori olin vklppuna larpissa jossa mun hahmo oli ruoka ja ravinne-neurootikko :'D

Date: 2013-09-13 08:44 pm (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
Whoa dude =D no ilmankos.

Date: 2013-09-17 08:13 pm (UTC)
From: [identity profile] castagne.livejournal.com
sinkkipillerit. aloin napsia niitä kesäkuussa, ja sen jälkeen olen sairastanut yhden kahden päivän puoliflunssan, jota kutsun säälittäväksi yritykseksi - hädin tuskin kuume nousi. koeaika on tietysti ollut ihan liian lyhyt millekään oikeille johtopäätöksille, mutta toistaiseksi on hyvä fiilis noista.

nopeasti googlettamalla löytyi ainakin seuraavanlaista tukea tälle väitteelle: http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=134

Date: 2013-09-19 11:26 am (UTC)
From: [identity profile] khar-muur.livejournal.com
Mulla onkin jo sinkkiä, pitää näemmä syödä säännöllisesti ja katsoa, josko auttaisi. Tai sitten muutama parapähkinä päivässä.

Profile

khar_muur: (Default)
A Journey in the Dark

March 2016

S M T W T F S
  12345
6789101112
1314 1516171819
20212223242526
2728293031  

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 25th, 2017 03:08 pm
Powered by Dreamwidth Studios